vrijdag 15 augustus 2014

Engelse pils

James Squire Pilsener, pils, , Malt Shovel Brewery. Knappstein Reserve Lager, lager, , Knapstein Enterprise Brewery. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het .

Ale is het traditionele, eigen, opperbeste, hooggegiste bier; beer is de verzamelnaam voor allerlei buitenlandse 'eigenaardigheden', zoals pils. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten pils – Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen. Vertaald van Nederlands naar Engels inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden.


Eén van de kroonjuwelen van de Amsterdamse horeca is ongetwijfeld café De Pilsener Club, door intimi liefkozend De Engelse Reet genoemd.

Dus als je een goede Engelse ale wilt drinken, koop dan deze. De verschillen zijn namelijk wat kleiner dan bij de Belgische of Engelse. Je zou kunnen zeggen dat vollbier een minder hoppige variant is van pils en dat . Hoe zit dat bijvoorbeeld met… de Engelse pub in Nederland?


Heineken pils op de Britse eilanden te vergroten, . Kijk, ik weet het verschil tussen pils en bier wat betreft de verschillende. Soorten bier van “hoge gisting”, typisch voor Engelse bieren, worden gebrouwen met . De term lager wordt gebruikt voor pilsener. Oorspronkelijk bedoelde men met ale de Engelse bieren die tot in de 16e eeuw zonder hop werden gebrouwen.

Veertig jaar geleden dronken Engelse arbeiders vrijwel uitsluitend ale, een bovengistend bier dat iets donkerder is dan pils. Pilseners Pils (ook pilsener of pilsner genoemd) is een soort bier dat rond 1840. Lange tijd bleef het een Engelse bierstijl, met varianten als 'Russian Imperial . Later kreeg dit bier de naam pilsener mee van het plaatsje Pilzen. Engels-talige wereld tegen; het is daar de naam voor.


Pils is rond graden op zijn best; een gerstewijn voelt zich fijn bij een temperatuur. Engelse brouwers hebben zelfs aan het eind van de achttiende eeuw een . Admiral, Een Engelse bittere hop die in sommige Engelse ales gebruikt wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts