woensdag 20 augustus 2014

Glazen waterkan met kraan

Nieuwe glazen sapkan met opdruk van mickey mouse bieden exclusief . Glazen schenkkan met deksel, l (stuks).

Je versgeperste vruchtensap serveren doe je met deze unieke Ice Cold-sapkan! Deze sapkan is gemaakt van glas wat het geheel een chique uitstraling geeft. Country Style sapkan is een glazen kan met kraantje en heeft een inhoud van l. Met deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen.

Leuk en handig voor feesjes, iedereen kan zijn. Liter Drankpot met schroefdeksel met tap kraan. Hittebestendig: Nee; VorVierkant met afgeronde hoeken; Inhoud set: glazen pot, kraantje, . Xenos sap kan met kraan Mason jar look-a-like goedkoop budget sapjes, De Mason Jar sapkannen en glazen worden steeds populairder.


In onze collectie vind je de glazen sapkan met kraantje, maar ook de plastic limonade sapkan met kraan. De kunststof modellen zijn iets voordeliger dan de . Dit zijn grote ( glazen) kannen, met onderop net boven de bodem een tap-kraantje. Ik kon de kan dus linea recta naar de glasbak brengen en geloof het of. De kraantjes op deze waterkannen zijn van duurzaam gehard .

In ons aanbod in glazen en karaffen vind je merken als Luigi Bormioli, Riviera Maison en Sissy Boy. Kraanwater schenk je uit een fijne karaf en een goed glas wijn drink je uit een daarvoor bestemd. De oorspronkelijk aanbieding, in de categorie sapkan bij winkel Action, die u. Zoek naar of meer aanbiedingen met kraan.


Kies uit onze ruime collectie glaswerk de mooiste glazen, kannen en karaffen: in. IKEA 365+ kan met deksel, helder glas, kurk Hoogte: cm Inhoud:. Glazen, karaffen en kannen in verschillende stijlen en motieven. Zet een karaf met water op tafel tijdens het eten. Zo loop je niet de hele tijd op en neer naar de keuken om de glazen te vullen!


Kilner Drankdispenser met tapkraan liter. Blond Amsterdam Even Bijkletsen schenkkan liter. WMF Basic waterkaraf liter met glazen 3-delig.


Drink je graag veel sapjes, limonade of eigengemaakte drankjes? In deze limonadekan met kraan kun je liter aan limonade kwijt! Kan met tapkraan, handig voor feesten, patijen en bruiloften.


Nu bij Xenos een grote glazen tap voor maar een tientje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts