woensdag 27 augustus 2014

Koper poetsen met tandpasta

Met een paar druppels op een vochtig sponsje maak ik mijn kopere spulletjes in een wip . Koper poetsen hoeft niet meer, spuit er antikal op,even laten intrekken, met een schone doek oppoetsen en klaar is kees! Gelukkig kun je koper schoonmaken met behulp van enkele materialen die je waarschijnlijk al in je kast.

Het zout zal helpen om de aanslag eraf te poetsen. We hebben een paar mooie helmkits welke al jaren buiten staan (Spanje). Onlangs op de markteen poetsmiddel gekocht, werkt, maar optimaal.


Wij verzamelden tal van tips om vuil en vlekken van koper te verwijderen.

Daarnaast leggen we uit hoe je je koperen spullen mooi laat glanzen. Zilverwerk: Zilveren juwelen en bestek kan je gemakkelijk schoonmaken met tandpasta. Doe wat tandpasta op een stofdoek en wrijf ermee . Tandpasta kan ook worden gebruikt om messing schoon te maken en te. Daarna kunt u het messing schoon poetsen en droog nawrijven. In dit filmpje laat ik zien hoe je koper moet poetsen én hoe je een lekke vaas.


Gebruik cola, zout, azijn of citroen om koper weer te oude glanzende kleur terug te geven. Je vind hier meer tips om koper goed te poetsen. Koperen voorwerpen,die men poetst met een papje van azijn met.

Of een beetje tandpasta gemengd met die koperpoets. Nou ben ik met koperpoets bezig (van kruidvat) en het rode is weg. Het poetsen van zilver en koper is een vervelend werkje en.


Smeer het zilverwerk in met de tandpasta, laat het even inwerken (min. ong.) . Als je het sieraad even op wilt poetsen, gebruik dan een oude tandenborstel. Zilver kan je ook schoonmaken met tandpasta en een tandenborstel. Er wordt regelmatig aangegeven dat werken met tandpasta ook prima resultaten. Deze kunnen schade geven aan tegels, maar ook aan bijvoorbeeld zilver. De basistandpasta is echter prima om je zilver mee te poetsen en je wastafel mee . Ik gebruik het om bekraste cd's meet te poetsen.


Koperen munten bijvoorbeeld zijn vaak overdekt met minerale lagen, die. Poetsen Gebruik nooit zilver- of koperpoets en poets de munten nooit lang met een . Tandpasta kan echt gebruikt worden om zilver mee te poetsen (door het bestandsdeel kiezelzuur dat er in zit).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts