maandag 18 augustus 2014

Schotse whisky merken

Hieronder vindt u een overzicht van alle whisky merken. Staat er een whisky merk niet bij laat het ons dan weten! With the value of global Scotch whisky sales increasing, we countdown the world's largest Scotch whisky brands.

Onderzoek naar de kleur goud in whisky merken. Afbeeldingen van schotse whisky merkenAfbeeldingen meldenBedankt voor uw feedback. Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding.


Schotse single malts staan te boek als de beste whisky's ter wereld.

Bij Gall Gall vind je de lekkerste whisky! Zoveel merken, zoveel blends en zoveel smaken, kunnen wij je helpen de perfecte whisky te vinden? We hebben een lijst samengesteld met de beste Schotse whisky's onder euro.


Zoals het echte whiskyliefhebbers betaamt, zijn wij altijd op zoek naar nieuwe whisky's. Welke whisky's zijn het meest geschikt om whisky te leren drinken? Onze top bestaat voornamelijk uit Schotse single malt whisky's, het type wat iedere whisky liefhebber ongetwijfeld wel kan waarderen. Er is een haast oneindige selectie aan verschillende merken Schotse whisky.


Niettemin onderscheiden we doorgaans twee types whisky. Zoek je een heerlijke single malt whisky?

Gebruik deze smakenkaart om je favoriete whisky uit te zoeken, die voldoet aan al. Whiskygids met de nadruk op Schotse single malts. Links naar sites die met whiskys te maken hebben, zoals distilleerderijen, whiskyverenigingen, festivalsites, . Shop online voor Schotland Whisky uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op. Whisky kan Schots, Iers, Bourbon, Rye of Canadees zijn. Het kan onder andere de smaak hebben van rozenhout, koffie, chocolade en sigaar blad.


Bekijk hieronder het overzicht van de best verkochte whisky merken en het aantal keren dat het is verkocht. Opvallend genoeg zijn veel van de best verkochte whiskymerken Indiase. Hij moet voorspellen hoeveel liters Schotse whisky in de volgende eeuw gedronken worden.


Auchentoshan is een Schots whiskymerk dat Single Malts produceert. De naam klinkt bijna Chinees, maar komt van het Gallische Achadh an Oisein wat letterlijk . Whisky kopen uit een grote scala aan Whisky Merken en Whiskey Soorten - Single Malt, Ierse Whiskey, Schotse Whisky. Hiermee is de historie van de merken van LLG één van de oudste in de Schotse whisky industrie.


De merken van het bedrijf kenmerken zich door de typische . Met een van deze Ierse whiskey merken zit je altijd goed! In de negentiende eeuw was Schotse whisky nog van erg slechte kwaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts