donderdag 7 augustus 2014

Tritan glazen

De nieuwe Tritan glazen van Schott-Zwiesel zijn gemaakt van een speciale legering die krasbestendig zou moeten zijn, meer onbreekbaar en . Schott Zwiesel glazen zijn helder, licht in gewicht en mooi van vorm. Alle Schott Zwiesel glazen zijn gemaakt van Tritan kristalglas, een materiaal met bijzondere .

Schott Zwiesel Charles Schumann Softdrink Glazen L - st. Een bijkomend voordeel is dat wijnglazen van Tritan beter te reinigen zijn in de . Die glazen zijn gemaakt van Tritan Kristalglas. Het is extra gehard glas, en daardoor breuk- en krasvaster dan kristal.

Schott Zwiesel wordt voor consumenten machinaal geproduceerde glazen aangeboden, tegenwoordig van het speciale gepatenteerde Tritan-kristalglas. Maak je feest of evenement compleet met deze stevige bierglazen van onbreekbaar en glashelder Tritan. Schott Zwiesel Glazen koop je eenvoudig online bij bol.


Maak de tafel compleet met deze prachtige glazen. De glazen zijn gemaakt van Tritan kristalglas, zijn kras– en vaatwasmachinebestendig, loodvrij en hebben . Maak je feest of evenement compleet met deze stevige Amsterdammertjes van onbreekbaar en glashelder Tritan. Schott Zwiesel glazen staan bekend om de perfecte vormgeving en glans die van de glazen afkomen.


Door het speciale Tritan kristalglas bieden de Schott . De glazen van Schott Zwiesel voldoen aan de hoogste eisen voor dagelijks.

Doordat Schott Zwiesel gemaakt is uit het gepatenteerde Tritan Kristalglas . Deze eigenschappen maken de glazen van Schott Zwiesel zo bijzonder. Vervaardigd uit internationaal gepatenteerd Tritan-kristalglas verenigen ze stabiliteit, . Horeca glazen van Schott Zwiesel staan bekend om de hoogstaande Tritan -kristalglas kwaliteit en de wijnglazen beschikken over zeer fraaie vormen en een . Deze glazen uit de 24-delige geschenkset van schott zwiesel zijn gemaakt van tritan kristalglas en zijn geschikt voor elke gelegenheid. Dit glas met Tritan Protect heeft een mooie glans en is speciaal gecoat voor een krasvrij oppervlakte. Inmiddels worden de polycarbonaat glazen uit dit assortiment ook gebruikt in hotels, restaurants, cafés, . Lichtgewicht met antislip in de kleur: Oranje sterren - Tritan - BPA vrij.


Deze glazen zijn van Tritan plastic en zijn zelfs onder zware omstandigheden onbreekbaar. Tritan is een copolyster, BPA free geproduceerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts