vrijdag 15 augustus 2014

Zanussi zte 275 doet niets meer

Heeft u het probleem dat uw Zanussi ZTE 17 ZTE275of ZTE2wasdroger plots niet meer aan gaat? Is uw klacht dat: Uw machine helemaal niets meer doet. Beste techneuten, Een vriendin van mij heeft een zanussi ZTE 2condens droger.

Met als probleem dat hij niets meer doet. Onze droger (Zanussi ZTE 275) is tijdens een programma uitgevallen en gaat niet meer aan. Na wat werk kwam ik op dit forum terecht . Indien U een AEG, Marijnen, Elektrolux, John Lewis of Zanussi wasdroger.

Beste Peter, We hebben de printplaat gemonteerd en de wasmachine doet het weer! Bedankt voor de snelle service en hopelijk is hiermee het totaal niet meer . Ik bezit al enige tijd (bijna jaar) een Zanussi zte2wasdroger. Doet de droger het wel als je hem aansluit (met haspel o.i.d.) op een andere wcd? Belangrijk: Zonder voorafgaand e-mailbericht kunnen wij uw reparatie niet in behandeling nemen! AEG, T5554 AEG, T568DIA, AEG, T8880 ZANUSSI, ZTE275.


Wil je weten wat anderen van de Zanussi ZTE2vinden? Echter tijdens draaien van een programma plots gestopt, lampjes branden niet meer. Wellicht is dit meer iets voor SG, dat laat ik aan de modjes.

Wil je weten wat anderen van de Zanussi ZTE 2vinden? Dus tip: valt je wasdroger plotseling uit (doet niets meer), kijk dan eens op: youfixit .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts