donderdag 28 augustus 2014

Smoothie met avocado en komkommer

Deze groene smoothie met komkommer, avocado en appel is zo super simpel en snel dat je hem eigenlijk gewoon moet proberen . Dit komkommer avocado kiwi smoothie recept is een lekkere frisse en romige groene smoothie. Boordevol mineralen, vitamine en gezonde .

Deze komkommer avocado mango limoen lijnzaad smoothie lijkt op een smoothie die ik al een keer eerder heb gemaakt. Snij de komkommer in stukjes en voeg toe aan de yoghurt. Snij de avocado in vier parten van de pit af.

Don't get fooled by the food that we got, we're still . Recept voor bananensmoothie met avocado, komkommer en sinaasappel. ZTRDG kookt graag met Fairtrade bananen, want dat maakt een verschil voor boeren . Ik ontbijt regelmatig met een flinke smoothie van fruit, ijsblokjes, een. Ik ben fan van het gebruik van avocado in een smoothie, omdat je op deze.


Men neme (voor personen): – avocado – kwart komkommer met schil – hand aardbeien (6-7) – halve . Halve komkommer limoen avocado bollen . Maak zelf groene smoothie: komkommer-avocado. Dit groene smoothie: komkommer-avocado recept is klaar in min.

Avocado: Avocado maakt de smoothie dikker, maar zorgt ook dat de smoothie romiger wordt. Snijd de komkommer in grote stukken en doe deze in de blender. Smoothie met blauwe bessen, spinazie en avocado . Bananensmoothie met avocado, komkommer, sinaasappel en kokosmelk. Anders, Drankje, personen, Bereidingstijd minuten, Fusion. Berichten over groene smoothie met komkommer avocado en limoen geschreven door.


Maar hoe maak je je smoothie verder perfect en gezond? Avocado of kokosnoot: zorgt er ook voor dat je smoothie wat dikker wordt en . Recepten van smoothie avocado appel komkommer. Voor een spinazie-avocadosmoothie (voor personen):. Voor een komkommer-appelsmoothie (voor personen):.


In deze green smoothie zit dan ook hele avocado. Verder heb ik deze keer een hele komkommer gebruikt en een hele courgette. Leuk als amuse of als tussengerechtje om je gasten zoet te houden terwijl jij je hoofdgerecht klaar maakt om .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts