vrijdag 15 augustus 2014

Houten werkblad badkamer

Alle houten werkbladen zijn met lak of olie gemakkelijk geschikt te maken voor toepassing in veeleisende ruimtes, zoals een keuken of de badkamer. In onze webshop en showroom bieden we massief houten werkbladen of maatwerk meubels. Houten panelen voor buro, tafel, badkamer of keuken.

Een ervaren leverancier van maatwerk panelen en bladen voor in de badkamer is Houtmerk. Tot de mogelijkheden behoren het visueel opdikken van het . Een massief houten wastafelblad met waskom geeft de badkamer een. Kies een houten wastafelblad uit vele houtsoorten, afmetingen!

Afhankelijk van het totaalplaatje van uw badkamer kunt u kiezen uit verschillende houtsoorten . Waar moet je op letten bij het kiezen van een houten badkamermeubel of houten werkblad (badkamerplank) in de badkamer? Losse wastafelbladen zijn ideaal om uw eigen badkamer een unieke uitstraling te geven. IKEA heeft werkbladen op maat of standaard werkbladen. Onze maatwerkbladen zijn verkrijgbaar in laminaat, massief hout, acrylaat en steen.


Er gaat niets boven de luxe en rijke uitstraling van een houten tafelblad. Waar glas koud aanvoelt en krasgevoelig is, heeft u met hout de mogelijkheid na jaren .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts