woensdag 13 augustus 2014

Schouw te koop boot

Nieuwe en tweedehands boten vind je op Marktplaats. In prijs verlaagd charmante zeeschouw uit hoorn te koop aangeboden voor een. Deze blok zeeschouw is een prettig varende boot met veel woongenot.

Huitema zeeschouw met een mooie zeeg in een redelijke staat van onderhoud. Friesche Schouw Platbodem te koop op botentekoop. Platbodem, zeilschouw, met cilinder diesel.


Zoek en vind hier zeeschouw boten advertenties op MarktPlaza.

Watersport en Boten Boten en Jachten Platbodems - zeil KENMERKEN: ○ Conditie:. Watersport en Boten Boten en Jachten Zeiljachten KENMERKEN:. Platbodem - 1boten te koop van particulier en jachtmakelaar. Bij de Watersportbank worden over de honderd platbodems te koop aangeboden.


Inmiddels wordt de boot, mede door de leeftijd van de eigenaar, vrijwel niet meer gebruikt en is besloten over te gaan tot verkoop en wordt gezocht naar een . Zeer mooie meter electro schouw Opmerkingen: Ambachtelijk gebouwde electro schouw van meter is voorzien van. Bijzondere Visserman Zeeschouw met authentieke uitstraling in een goede staat van onderhoud . Zeilboot Friese Schouw Brandsma Schouwtje op boten. Friese Schouw of eigelijk een Brandsma Schouwtje.

Ronde- en Platbodems Friesche Schouw Schouw op boten. Prachtig platbodempje: friese schouw in perfecte staat. Alle boten te koop van het merk Zeeschouw Zoek meer informatie over Zeeschouw op. Zoek je boten te koop of snel je boot verkopen? Een groot overzicht van tweedehands boten vind je op bootaanbod.


Goed zeilende Huitema visserman schouw gebouwd door van der Werf in Drachten, in goede staat van onderhoud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts