maandag 26 januari 2015

Cupcake doos 24

Venster Cupcake doos met inzet voor Cupcakes STUKS. Witte Cupcake vensterdoos voor Cupcakes STUKS. Doos voor mini cupcakes - cupcake dessin.

Deze mooie vensterdoos is gemaakt van stevig karton en is eenvoudig in elkaar te vouwen en te sluiten. Doosje voor cupcakes met kartonnen houder, waar cupcakes in passen. Als je maar een paar doosjes wilt, kun je even . Mooie witte minicupcake doos met venstervoor mini cupcakes!

Door het stevige karton kun je de dozen makkelijk stapelen. Stevige hersluitbare Transparante Cupcake doos voor standaardformaat cupcakes. Ideaal om cupcakes in te vervoeren en tegelijkertijd zijn de cupcakes te . Grote cupcake doos compleet met insert voor cupcakes.


Inhoud dozen, voldoende voor cupcakes. Witte doos van cardboar zonder venster. Deze stevige kartonnen box met prachtig design is niet alleen functioneel, maar ook smaakvol om je cupcakes of muffins in cadeau te geven. Cupcake doos karton incl houder, cupcakes.


Home Cupcake doos karton incl houder, cupcakes.

Cupcake doosje 24x16x8cm design mini cupcakes Een stevige kartonnen cupcakedoos speciaal om je eigen gemaakte mini cupcakes op een handige . En nu heb ik zelf alleen dozen waar cupcakes in kunnen. PME Cupcake Box - 14cm high voor slechts € bij Deleukstetaartenshop. Voor uur bestel zelfde dag verzonden. Prachtige cupcake doos van FunCakes in houtlook! Ideaal voor het verpakken en vervoeren van cupcakes en muffins.


De doos wordt geleverd met insert, zodat . Ideaal voor het verpakken en vervoeren van . Cupcake doos Cupcakes 36x25x8cm met insert. Funcakes Cupcake doos cupcakes Quotes 24x16x8cm met insert. Cupcake doosje voor cupcakes met venster in leuk design. House of Marie Cupcake doos geschikt voor cupcakes met inlay.


Deze doos alleen afhalen in winkel niet voor verzending!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts