maandag 26 januari 2015

Demeyere herentals

Kook verrassend slim en vertrouw net als de topchefs op het hoogwaardig kookgerei van Demeyere. In 19opent hij een nieuw werkhuis (3m²) te Herentals als antwoord op de . Demeyere Peugeot Schott Zwiesel SP Mepra Seltmann Morinox Amberg Bazoni RCR Scanpan Global Microplane Kitchen .

Stockverkoop van eindereeksproducten en tweedekeuze van Demeyere, Staub, Zwilling, Greenpan en Cuisipro. Nv Demeyere, wereldwijd een referentie op gebeid van kookgerei in roestvrij staal, investeerde in zijn vestiging in Herentals miljoen euro in . Fabricatie van kookpotten, snelkookpannen en gourmetartikelen in roestvrijstaal - Specialisatie: oppervlakte behandeling SILVINOX - Uniek in de wereld. NV Demeyere investeerde miljoen euro in de bouw van 5m² extra fabrieksruimte in Herentals.

Bekijk alle contactgegevens, directieleden en financiële kerncijfers van Demeyere uit Herentals. Of van alle andere bedrijven uit de sector Metaalverwerking, .

Potten- en pannenfabrikant Demeyere uit Herentals speelt daarop in met een nieuwe extra fabrieksruimte . Contacteer Demeyere in Herentals: vind telefoonnummer, emailadres en andere info over Demeyere in de rubriek huishoudartikelen groothandel fabrikanten. Herentals), fabricant van culinair kookgerei in roestvrij staal en sinds 20onderdeel van de Duitse Zwilling-groep (Solingen), heeft een . Demeyere is een familiale onderneming opgericht in 19en nu gevestigd in Herentals bij Antwerpen - België. Demeyere is een wereldreferentie geworden op . Voor informatie en dienst na verkoop in de Benelux, verwijzen wij u graag door naar onze distributeur: Demeyere Comm.


Demeyere, Media Immoweb gelegen te 22Herentals, pratische informatie en gegevens op Immoweb. BSearch Informatie over : Demeyere - Atealaan 22Herentals - in België. Demeyere maakt onderdeel uit van de Zwilling Group. Openingsuren van DEMEYERE gevestigd in Atealaan(HRT) 6 22Herentals zijn toegevoegd door Mila Linden, zijn ze ondertussen veranderd of u merkt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts