vrijdag 9 januari 2015

Kenwood waterkoker 1 liter

Voeg een vrolijke noot toe aan het ontbijt met een opvallende Waterkoker van Kenwoo de waterkoker die voor een optimaal gebruiksgemak zorgt. De compacte, stijlvolle kMix Waterkoker met zijn liter capaciteit, past zelfs in de kleinste keuken. Bekijk het ruime assortiment van Kenwood waterkokers Vergelijk en bestel direct online voor de.

Ben je op zoek naar een traditionele Kenwood waterkoker of juist een moderne Kenwood waterkoker? Rode, metalen waterkoker (2200w) met liter inhoud is voorzien van een . De Russell Hobbs Buckingham is een stille waterkoker met liter capaciteit, automatische uitschakeling, anit-kalkfilter en droogkookbeveiliging. Kenwood kMix SJM020: strak design waterkokerDe Kenwood kMix SJM0waterkoker heeft een strak design, liter waterinhou RVS-behuizing en een .

Fraai vormgegeven waterkoker, die tot liter water snel op temperatuur brengt. Inhoud: liter; Je kopje thee is in een mum van tijd klaar!

Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te . U kunt kiezen uit een inhoud van liter tot maar liefst liter. Tefal, Braun, Delonghi, Princess, Proficook, Siemens, Moulinex, Inventum, Caso en Kenwood. De compacte, stijlvolle rode kMix Waterkoker met liter inhou past zelfs in de kleinste keuken. Aan elk detail rondom deze waterkoker is veel aandacht . De compacte, stijlvolle waterkoker van Kenwood heeft een capaciteit van liter en past zelfs in de kleinste keukens.


De basis van het apparaat is gemaakt van . Kenwood kMix SJM020RD waterkoker, in de kleur oranjeroo heeft een inhoud van liter en een vermogen van 22Watt. Kenwood waterkoker K-MIX22WattInhoud Liter Prijs € 795.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts