dinsdag 13 januari 2015

Hotpot glas smelten

Met HotPot smelt u thuis glas in de magnetron tot sieraden. Hangers, oorbellen en ringen, met deze glasfusing set kan iedereen bijzondere en unieke juwelen . Het smelten van glas met hoge temperaturen is met de HotPot voor iedereen mogelijk (kinderen altijd onder begeleiding).

Is dat wel veilig glas smelten in mijn magnetron? Heb je echt een hotpot nodig om glas in de magnetron te smelten? HotPot, het magnetron potje waarmee je glas kunt.


In de HotPot kunt u glas smelten in een magnetron om sieraden of glazen onderdeeltjes voor sieraden of andere creatieve toepassingen te maken.

De HotPot is een klein potje dat in de magnetron geplaatst wordt en waarmee je glas kunt smelten (het zogeheten “fusen”). De HotPot is een soort oventje dat in de magnetron gebruikt wordt voor het smelten van glas. De HotPot is verkrijgbaar in twee verschillende formaten: de . Wat gaat u doen tijdens de workshop: Tijdens deze workshop krijgt u informatie over de technieken en mogelijkheden voor de HotPot, het maken van .

In deze gezellige workshop leert u op een snelle en veilige manier glas snijden, glas slijpen en het glas te smelten in de magnetron m. Hotpot, fusen, magnetron, electronen, rond doosje, vezelmateriaal, coating, glas versmelten, sieraden. Dit effect kan met de Hotpot op kleine schaal ook worden bereikt. Met een HotPot kan je glas smelten in de magnetron. Hiermee kan je sieraden, zoals ringen en . Het smelten van het glas wordt in een klein oventje gedaan (Hot Pot) in een magnetron . De hotpot is het ideale systeem voor iedereen die dacht dat het smelten (of fusen zoals dat dan noemt) van glas niet voor hem of haar weggelegd was. Het smelten van glas tot een bedel thuis in de magnetron is nu mogelijk met behulp van de HotPot.


HotPot is een kleine oven om thuis in de . Maak zelf sieraden van glas door middel van glas smelten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts