dinsdag 27 januari 2015

Wijnglas groot

Dit is een extra groot wijnglas waar wel 7ml wijn in past! Met dit grote wijnglas hoef je niet telkens op te staan om je glas bij te vullen. Glazen voor rode wijn hebben een kelk die doorgaans vrij rond en groot is.


Is een kristallen wijnglas beter dan een wijnglas van normaal glas? Blokker heeft een ruime keuze in wijnglazen. Op werkdagen voor 22:uur bestel morgen in huis, of afhalen in meer dan 6winkels.


Serveer één wijn in verschillende wijnglazen van groot naar klein en van smal naar breed en je zult zien dat de wijn in elk glas anders ruikt en proeft.

Of rosé in het grote of kleine wijnglas moeten weet ik eigenlijk niet. Maar aan tafel wordt niet zo vaak rosé geschonken. Is meer voor op het terras of bij de BBQ . Extra groot wijnglas van maar liefst liter, in dit extra grote wijnglas past precies fles wijn! Ben jij of ken jij iemand die niet genoeg heeft aan een normaal . Paarsgekleurde woorden zijn afkomstig uit het Dr.


Het Pure Cabernet wijnglas van Schott Zwiesel is speciaal ontworpen om Cabernet wijn uit te drinken. Grote wijnglazen staan ontzettend chique aan tafel terwijl je heerlijk gaat dineren met vrienden en familieleden. De grote kelken bieden ook nog eens extra .

En als je niks verzinnen kunt, klink dan maar op het verhaal dat bij dit mooie glas . Rode wijn kan je natuurlijk ook thuis drinken uit een mooi groot wijnglas. Het motto van Xpon, waarvan NieuweWIjnglazen. Spiegelau Bordeaux Wijnglas is een rode wijn glas die mooi groot en zeker elegant glas voor jaren plezier. De vorm van een wijnglas en de helderheid van het glas zijn in elk geval.


Glazen voor witte wijnen zijn meestal minder groot en minder . Dit extra grote wijnglas Bordeaux van Xenos is speciaal voor de échte. Prachtige set van witte- en rode wijnglazen van het merk Royal Leerdam. Dit grote wijnglas van kristal is een perfecte toevoeging in jouw assortiment. De stijl doet je denken aan de sixties - seventies. Bekijk de mooiste wijnglazen uit onze uitgebreide collectie glaswerk en maak een keuze uit verschillende stijlen en motieven.


Voor water kan een groot wijnglas gebruikt worden, maar ook een longdrink. De glazen staan verder van rechts naar links geschikt zoals je ze gebruikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts