donderdag 29 januari 2015

Faber buitenhaard

Fraai vormgegeven ronde buitenhaard op gas zal eveneens een echte blikvanger voor uw tuin of terras zijn. Om de tuin nog meer woonallure te geven, liet Faber een praktische, verrijdbare buitenhaard ontwerpen door interieurarchitect Kees Marcelis. De Faber gashaarden zijn leverbaar op propaan maar ook op aardgas.

Dat betekent dat u met een Faber buitenhaard op aardgas niet met gasflessen hoeft te . Van binnen naar buiten, dat is wat Faber heeft gedaan met de nieuwe buitenhaard. De Faber theMOOD is namelijk de allereerste gashaard die geschikt is vo. De fraai vormgegeven Faber theTUBE buitenhaard is verrijdbaar dankzij wieltjes, zodat de haard altijd op de juiste plek staat.

Faber heeft hier mooi op ingespeeld met de prachtige buitenhaarden theBUZZ en theTUBE. Met deze sfeermakers wordt het echt genieten van het buitenleven, . Na de succesvolle Buitenhaarden theBUZZ en theTUBE komt Faber dit seizoen met een nieuwe buitenhaard. TheMOOD is een robuuste buitenhaard van . Rechthoekige buitenhaard van Faber met driezijdig glas en fraaie houtset op gas. Deze zwart antraciet kleurige buitenhaard is eenvoudig aan te sluiten op een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts