donderdag 8 januari 2015

Kade40

KADEis de ontmoetingsplaats voor amateur en professional, voor kunstliefhebber en kunstbeoefenaar, van jong tot oud. Kade is de ontmoetingsplaats voor amateur en professional,. VLAARDINGEN - Komende weken start er weer een aantal cursussen bij KADE40.

Of je nu beginner bent of (ver)gevorder wilt leren . VLAARDINGEN - Vlaardingen krijgt een nieuwe concept store: KADEDe Winkel. De creatieve kadowinkel aan de Westhavenkade is een . VLAARDINGEN - KADEis bezig de huidige collectie van de Kunstuitleen te ontzamelen en te verjongen.

Bij aanmelding als lid van de Kunstuitleen KADE4 krijgen vrijwilligers op . Westerhavenkade te Vlaardingen, om met hun (oppas-) of . KADEis het Centrum voor Kunst en Cultuureducatie in Vlaardingen. KADEis de plek waar je actief je creativiteit kunt aanscherpen, je talent kunt . Hart der Duisternis Villa Palagonia Het Mortuarium Publicaties Recenties Links. Op donderdag juni werd de nieuwe kunstexpositie met werken van bewoners, vrijwilligers en medewerkers geopend in KADE40.


VLAARDINGEN - De maanden november en december staan bij KADEin het teken van de Wintersale. Het nieuwe cursusseizoen bij KADEgaat vanaf deze week dansend en muzikaal van start. Vanaf de 2e week van september zullen alle .

KADEis sinds 20gevestigd aan de Westhavenkade in Vlaardingen. Naast ateliers, muziek- en dansstudio's, een theaterruimte en werkplaatsen waar je . In maart 20heeft de gemeente Vlaardingen aan KADEals kunsteducatief centrum en De Kroepoekfabriek als jong poppodium opdracht gegeven om twee . Overzicht van de cursussen die ik vanaf september 20bij Kadete Vlaardingen en in mijn eigen atelier te Spijkenisse geef. Voor mensen met podiumtalent in Vlaardingen is er een talentontwikkelingstraject en een ontmoetingsplek ontstaan . ACTIVITEITEN KALENDER: 'Vlaardingen beleeft.


Thema Expositie: “Vrijheid vanuit Onderdrukking”. Coöperatieve vereniging voor de Broekpolder. Doe dan de cursus “Fotografie de basis” of de cursus “De Basis voorbij” in Kade40.


Op woensdag wordt KADEomgetoverd tot een ware jeugdtheaterschool! Leerlingen van verschillende leeftijden volgen hier op woensdag toneel-, dans- en . Locatie: Vlaardingen Kade – Westhavenkade Vlaardingen Verbouwing en uitbreiding voormalig Postkantoor aan de Westhavenkade . Gistermiddag werd de kunstexpositie feestelijk geopend bij KADE40. Vol trots werden de werken van bewoners, vrijwilligers en medewerkers . Vlaardingen - Vanaf zaterdag januari a.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts