donderdag 15 januari 2015

La chouffe bier

Ardennen, werd opgericht in 19en is gespecialiseerd in het brouwen van speciale hoge kwaliteitsbieren zoals La Chouffe, Mc Chouffe. Het is een aangenaam fruitig bier, gekruid met koriander en een lichte hopsmaak . La Chouffe is een bier van hoge gisting, met een alcoholpercentage van.

La Chouffe is een Belgisch blond bier dat voor het eerst in 19door de zwagers Pierre Gobron en Chris Bauweraerts werd gebrouwen. De brouwerij werd eind jaren 'opgericht door de zwagers Pierre Gobron en Christian Bauweraerts. Ze brouwden hun eerste bier, La Chouffe in 19en zijn . Een aangenaam en fruitig bier, met koriander gekruid en een lichte hopsmaak.

La Chouffe is een ongefilterd blond bier, dat zowel op fles als in het vat hergist. Online La Chouffe actie prijs-aanbieding - La Chouffe Blond Bier Fles 24x33cl. Dit alombekende kabouterbier heeft een troebel uiterlijk en een geniaal kruidige . La Chouffe is een ongefilterd blond bier, dat hergist op de fles. Het is een aangenaam fruitig bier, gekruid met koriander en een lichte hopsmaak. De bijzondere kwaliteiten van La Chouffe kabouters.


Zo blijft het uiteindelijke smaakprofiel verrassend boeiend voor elke echte bierliefhebber. La Chouffe Bier - La Chouffe is een ongefilterd blond bier.

Zelfs tot in de nasmaak waar heel vaak de bitterheid overheerst maar niet bij dit bier. Dit la chouffe blond bier is ook bijzonder door zijn . La Chouffe, LA CHOUFFE 4-PAK La Chouffe 4x33cl La Chouffe is een Belgisch blond speciaalbier met een frisse, fruitige en moutige smaak, vol. Bokbiertest 2015: Beste tot nu toe drinkt zoveel mogelijk bokbier.


Vandaag: Barbar, La Chouffe, Mommeriete, Oersoep en de Gulzige Gans. La Chouffe Blond Bier Fles, Krat 24x33cl. Bierglas la chouffe 12cl proefglaasje (2012) voor vragen of interesse kunt u altijd mailen.


La Chouffe Ardens Blond Bier Fles 3ml. LA CHOUFFE is een niet gefilterd blond bier, zowel in de fles als in het vat hergist. Het is aangenaam fruitig, gekruid met koriander en een lichte hopsmaak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts