vrijdag 23 januari 2015

Pilates studio balans voorschoten

Welkom op de website van PILATES Studio Balans. PILATES Studio Balans is een PILATES studio in Voorschoten. In deze studio kunt U verschillende lessen .

Studio Balans is een Pilates praktijk aan de Professor Asserlaan in Voorschoten. Pilates is een functionele training om zowel de houding als de beweging van . PILATES gebruikt het middel- en bekken-gebied als krachtcentrum van het lichaam.

Studio Balans, Professor Asserlaan 22CL in Voorschoten - telefoonnummer, website,. Lokale informatie uit uw gemeente, altijd actueel! Openingstijden, adres, telefoongegevens en bedrijfsgegevens van Studio. Veel informatie over Studio Balans, gevestigd in Voorschoten en geregistreerd bij de KvK onder nummer.


Uw wegwijzer naar de beste Pilates-adressen. Voor informatie over klassieke pilates bent u aan het juiste adres. Kijkt u rustig rond op mijn site en voor vragen neem gerust contact op.


Eigenaar Pilates Studio van Sonsbeek en online Magazines Pilatesglossy in NL en Pilatesglossy in EN.

De Chair onthult meedogenloos waar disbalans en zwakheden zitten. Bedrijf: AMP Studios Zeeburg en Studio Wladiwostok Amsterdam. Bedrijf: Nannet`s Body-N-Balance Pilates Studio. Hier vindt u de bedrijfsgegevens van STUDIO BALANS, KvK nummer 27313266.


Professor asserlaan met postcode 22CL in Voorschoten. Pilatesgroepslessen op de mat zijn inmiddels in Nederland bij een groot publiek bekend. In Pilates Studio van Sonsbeek te Zoetermeer wordt alleen onder. Piet Wezepoel Jazz Festival in Voorschoten groot succes!


Industrieweg - Dobbewijk - VOORSCHOTEN - 071-5611906.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts