woensdag 28 januari 2015

Onderstel tajine

Zo maak je de heerlijkste tajines op originele Marokkaanse wijze boven een houtskoolvuurtje! Bij aankoop van een tajine gratis een kleine voorraadpotje voor u tajine kruiden! Traditioneel houtskool onderstel (oventje) om de tajine op echte Marokkaanse wijze te bereiden.

Traditioneel houtskool onderstel (oventje) om de tajine op echte marokkaanse wijze te bereiden. In het marokkaanse heet de majmar en is . Volledig hand vervaardigd door ambachtslieden uit marrakech.

In de zomer plaats je je Tajine op de BBQ of op een speciale onderstel, zodat je lekker buiten kan koken. Beetje zoeken op internet levert op dat koken met de tajine. Het onderstel wordt van binnen wel heet maar de rand is niet heel warm.


Marokkaanse tajine handgemaakt en van aardewerk.

Net als de mensen achter Barrio Life ben ook ik verliefd geworden op de cultuur van Marokko, haar Arabieren, Berbers, heerlijke tajines en . Er lag een berg op straat van meter hoog. Ik heb van een vriendin een mooie tajine(stoofpan) gekregen uit Marokko maar nu is de deksel stuk gevallen, weet iemand in Amsterdam een winkel waar ze . Een tajine is een aardewerken pot maar staat ook veelal voor de naam van het. De lekkerste recepten die u kunt bereiden met uw tajine van Le Creuset.


Bestel nu een-Scanpan Tajine RVS 28cm bij Kookpunt. Deze tajine van Scanpan is vervaardigd uit aardewerk (de kegel) en roestvrijstaal (het onderstel). Tajine-onderstel laten maken van een oude gasfles. TAJINE Bereid de heerlijkste stoofpotjes met deze Marokkaanse tajine. Vuurvast, met zwart onderstel en rood tuitvormig deksel.


Weer iets verderop verkopen ze het onderstel voor een tajine. Wij willen het gaan gebruiken om vis te grillen. De Tajine BP-29van TRISTAR is een electrische Tajine bestaande uit een door een weerstand verwarmend onderstel met daarop een terracotta schotel met . Het onderstel (1) van het apparaat op een proper en vlak oppervlak leggen.


De reflector (2) in het onderstel brengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts