dinsdag 27 januari 2015

Zelf bom maken

Ook terrorisme kan een motief zijn om een bom te maken, hoewel terroristen vaak. Toch komt het wel eens voor dat een iemand een explosief zelf vervaardigt . Allemaal bommen zelf maken - Allemaal bommen zelf maken op.

Neem afstand en geniet van de rookbom Let op: Omdat er een heel rook . Het recept voor een eenvoudige atoombom (zo heette een kernbom vroeger) kan men vinden op internet. Anders Breivik gebruikte kunstmest als basis voor de bom die hij. Zie het als het doe-het-zelf-equivalent van de huisgestookte drug methamfetamine.

Kneedbommen: makkelijk te maken, vrijwel onmogelijk op te sporen. Doe-het-zelf-bommen in snelkookpannen, zoals die bij de aanslag in Boston ontploften, zijn relatief makkelijk te maken. Het lijkt er misschien op dat rookbommen een aantal moeilijk te verkrijgen chemische stoffen bevatten, maar je kunt eenvoudig zelf een rookbom maken met . Kruitvat (en enkele andere merken) een uitstekende bom kunt maken.


TENNISBAL BOM Benodigheden: Tennisbal, lucifers en tape. Pak een tennisbal en maak hier een gat in van ongeveer cm doorsnee. Sommige van zijn bommen (want zo mag je ze gerust noemen) hadden de grootte.


En zelf vuurwerk maken, hoeft echt niet moeilijk te zijn. Ik heb zelf ook grote interesse in explosieven.

Je weet gewoon dat het vroeg of laat mis gaat. VIDEO De wereldwijd beruchte jihadwebsite Ansar al-Islam heeft het tweede deel vrijgegeven van een huiveringwekkende videoserie over . Een zucht van verlichting op de burelen van GS. De Europese Commissie wil het maken van doe-het-zelf-bommen onmogelijk maken.


Doe samen met een aantal vrienden een guerilla gardening-actie door zaadbommen te maken en in de stad rond te . En ook: dat het veel makkelijker is om TATP te maken dan een stof als ecstasy. Het 'vakmanschap' van de terroristische bommenmakers zou liggen. Maken: - Je neemt een middelgrote aardappel en stopt die in het glazen potje.


En echte puinhoop allen als je zelf de was moet doen….

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts