maandag 19 januari 2015

Turfmarkt gouda

Bekijk alle huizen die te koop staan in Turfmarkt en omgeving op funda. Heerlijk groot appartement met woonlagen een groot zonnig dakterras, gelegen in hartje centrum. Dit topappartement is gelegen op de 2e en 3e (=bovenste) .

Prachtig grachtenpand met buitenkeuken, aparte garage, tuin en berging gelegen aan een van de mooiste grachten van Gouda, de Turfmarkt. In hartje centrum, aan één van de mooiste grachten van Gouda gelegen maisonnette. Deze woning wordt geheel vernieuwd en Turn Key . De Turfmarkt is een gracht in de binnenstad van Gouda.

De noordwestzijde van de Turfmarkt strekt zich uit van de Lage Gouwe in het westen tot de Kleiweg in . Karakteristieke Gereformeerde interbellumkerk, zonder toren. Na de vorming van de Protestantse Kerk Nederland is de . Elke dag nieuwe huizen te koop in Gouda Turfmarkt en omgeving. Parkeren bij Turfmarkt in Gouda kost maximaal € per uur.


Dichtbij, goedkoop of gratis uw auto bij Turfmarkt in Gouda parkeren? Bekijk de Turfmarkt en kleiweg en zie of uw perfecte woning er tussen zit! De Spiegeltent is een officiële door de gemeente Gouda aangewezen.

De locatie aan de Turfmarkt in Gouda maakt de Spiegeltent gemakkelijk bereikbaar. Typisch Goudse industrieën als bierbrouwerijen, steenbakkerijen en plateel- en pijpenbakkerijen stoken lange tijd op turf . Bekijk op funda in business alle kantoorpanden die te koop staan in Turfmarkt en omgeving, Gouda. Vandaag is door alle betrokken partijen bekend gemaakt dat 'de Chocoladefabriek' wil uitbreiden met Verzetsmuseum Zuid-Holland en het Filmhuis Gouda. Het oude historische Gouda kent al sinds de 16e eeuw een religieuze bestemming op het huidige adres Turfmarkt 19-25.


Aan deze verkoopinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. Eengezinswoning kopen in Turfmarkt en omgeving te Gouda? Zoek nu uw eengezinswoning te koop op Koopwoningen.


Turfmarkt, € 5000tot € 85000 180mtot 256m2. Op markante lokantie van de Goudse binnenstad gelegen beleggingspand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts