dinsdag 20 januari 2015

Tweedehands bakkerij inventaris

Wij als De Bakkerij Opkoper zijn als opkopers gespecialiseerd in het. Gebruikte bakkerijmachines te koop op veilingen, tweedehands ovens deegmachines en. Veiling van bakkerijmachines, 2e hands bakkerij inventaris.

Al vele jaren het adres voor gebruikte slagerij-, bakkerij-, horeca- en supermarktinventaris. Bij ons vindt u een 3000m² opslag van constant wisselende artikelen. Bakkerijapparatuur, Bakkerijapparaten, Bakkerijmachines, Bakkerij inventaris, Bakker. Te koop aangeboden: Wij hebben een ruim voorraad c.

Welkom op de grootste gratis advertentiesite voor tweedehands en nieuwe. Deegkneder, Bakkerij, Bakkerijmachine, Bakkerij inventaris. Te koop compleete bakkerij inventris , wegens stopzetting van bakkerij de steiger te almere veilen wij de volledige inventaris v. Ruim assortiment in gebruikte bakkerijmachines en bakkerij-inventaris. Solutions biedt u een ruim en constant aanbod in tweedehands bakkerij-inventaris. Gyselinx van Cabinet d'Advocats Gyselinx.


Geveild wordt de inventaris van de bakkerij met onder andere een koeltoonbank, professionele oven, vriescel, . Te Koop Cafe Zaal inventaris volledig voor een goede bod Te koop volledige cafe zaal inventaris, cafe stoelen plus minus 2, afzuigers gastoestel met fornuis . Pagina met links en informatie over bakkerij.

Heeft u zelf inventaris of machines te koop? Nu dus een complete bakkerij uitrusting wegens stopzetting in de online veiling. Bakkerij inventaris gebruikt,gebruikt supermarkt inventaris,gebruikte garage inventaris,horeca meubilair inrichting gebruikt,gebruikt horeca meubilair belgie. Categorie Bakkerij inventaris van veiling La Place Groningen op BVA Auctions.


Van speed-boten tot sloepen, nieuw en tweedehands. Wij leveren alle machines om uw bakkerij, slagerij, en restaurant in te richten, zowel in standaarduitvoering als op maat, nieuw en tweedehands.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts